Aircondition service

Aircondition service

Vedligeholdelse med aircondition service

Få et serviceeftersyn af dit klimaanlæg i bilen hvert andet år.

På den måde kan du spare dig selv for tusindvis af kroner på dyrere reparationer af din aircondition med et aircondition service, ligesom du mindsker risikoen for gener af luftveje og øjne, forkølelse og ikke mindst dårlig lugt i bilen. Hos Undal Autoservice i Frederiksværk i Nordsjælland & Halsnæs har vi stor erfaring med reparation og service af aircondition.

Vær opmærksom på, at alle aircondition- og klimaanlæg med tiden får nedsat køleevne. Det sker, fordi anlæggene med tiden taber kølemidlet (ca. 10 % per år).

Når vi tjekker og laver aircondition service, så kigger vi selvfølgelig på køleevnen, ligesom vi blandt andet måler sugetrykket, indblæsningstemperaturen og ikke mindst kondenseringstrykket. Derudover fylder vi den korrekte mængde kølemiddel på anlægget.

Men selvom et klimaanlæg er en kompliceret affære, så har du selv mulighed for at løse nogle af problemerne. Oplever du eksempelvis, at der lugter af fugtigt tøj i bilen, kan det skyldes at fugten fra fordamperen ikke kan komme ud. Derfor kan du med fordel slukke for airconditionanlægget et par minutter før du er fremme, så luften kan tørre fordamperen, og du undgår, at der dannes bakterier.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.​ Du kan også ringe til vores autoværksted på telefon 47 72 24 44.

Instrumentbræt til service af klimaanlæg

Lav en serviceaftale og slip for uforudsete udgifter.

Du kan tilpasse serviceaftalen så den passer perfekt til dig og din bil.

Ring til os eller kom forbi til en gratis kop kaffe I vores kundelounge

Åbningstider

 • Mandag
  07:30 - 17:00
 • Tirsdag
  07:30 - 17:00
 • Onsdag
  07:30 - 17:00
 • Torsdag
  07:30 - 17:00
 • Fredag
  07:30 - 16:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

*Bemærk at værkstedet lukker en time før ovenstående åbningstider

Hvad siger kunderne

4,6 ud af 5

63 bedømmelser

Karin

5 stjerner

“Kan varmt anbefales , det er bare den bedste service. Jeg kan ikke ønske mig den bedre. Har været kunde hos Undal i 10 år.”

Ole

5 stjerner

“Har været kunde siden Undal Autoservice startede, har aldrig haft noget negativt at sige om værkstedet, tvært om altid god service.”

Matilde

5 stjerner

Top professionelle, grundige og samtidig hurtig og super service. Jeg kan på det varmeste anbefale Undal autoservice!”

Lars

5 stjerner

“Rigtig godt værksted. Service i top og venlige folk, der på tiende år holder vores bil kørende.”

 
Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, samt tager nogle yderligere forholdsregler. Eks. desinficering af din bil når de har været til service. Læs mere