Automekaniker

Vælg en serviceminded automekaniker du kan stole på

Automekaniker

Hos Undal Autoservice er du sikker på, at din automekaniker er serviceminded, effektiv og professionel. Vi sætter en ære i at finde den bedste løsning til din bil, som opfylder alle dine behov og forventninger. Vi er medlem af AutoPartner, hvorfor vores personale gennemgår løbende efteruddannelse, så de kan reparere de nyeste biler på markedet. Vi er bevidste om vigtigheden, i at man som bilejer skal føle sig tryg ved at aflevere bilen hos sin automekaniker. Hertil at alt er i højeste kvalitet, når man tager derfra igen. Vores medlemskab af AutoPartner er med til at sikre din garanti for godt håndværk.

Kvalitetsbevidst automekaniker til en god pris

Hos os kan du altid være sikker på, at blive mødt af en smilende og kvalitetsbevidst automekaniker. Vi lytter til dine behov og forventninger, og gennem kyndig rådgivning fra vores side finder vi en holdbar løsning til en god pris. Med mere end 40 års erfaring i branchen, kan du trygt stole på vores rådgivning og prissætning.

Service i topklasse

Vi bestræber os på at yde service lidt udover det sædvanlige, så du får en god oplevelse ved at aflevere din bil hos os. Vores automekanikere er altid i godt humør og altid klar til at tage imod din opgave med åbne arme. Hos os har du mulighed for en lånebil eller at nyde vores kundelounge, mens vores automekaniker ordner din bil. I kundeloungen kan du nyde kaffe, aviser og magasiner, mens vi står for det hårde arbejde ude i værkstedet. Er det større opgave din bil står overfor, kan du ved at benytte en af vores lånebiler, stadig få hverdagen til at fungere.

Kontakt din automekaniker i dag

Ring eller skriv til os allerede i dag hvis du skal bruge en professionel automekaniker. Vi kan kontaktes på telefon 47 72 24 44 eller email info@undal.dk.

Mekaniker i gang med service

Lav en serviceaftale og slip for uforudsete udgifter.

Du kan tilpasse serviceaftalen så den passer perfekt til dig og din bil.

Ring til os eller kom forbi til en gratis kop kaffe I vores kundelounge

Åbningstider

Indskrivning & Telefon

 • Mandag - Torsdag
  07:00 - 17:00
 • Fredag
  07:00 - 16:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Værksted

 • Mandag - Torsdag
  07:30 - 15:30
 • Fredag
  07:30 - 14:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Hvad siger kunderne

4,8 ud af 5

153 bedømmelser

Karin

5 stjerner

“Kan varmt anbefales , det er bare den bedste service. Jeg kan ikke ønske mig den bedre. Har været kunde hos Undal i 10 år.”

Ole

5 stjerner

“Har været kunde siden Undal Autoservice startede, har aldrig haft noget negativt at sige om værkstedet, tvært om altid god service.”

Matilde

5 stjerner

Top professionelle, grundige og samtidig hurtig og super service. Jeg kan på det varmeste anbefale Undal autoservice!”

Lars

5 stjerner

“Rigtig godt værksted. Service i top og venlige folk, der på tiende år holder vores bil kørende.”