LEDIGE STILLINGER


LEDIGE STILLINGER

Dygtige Mekanikere og teknikere søges til vores værksted

Bliv en del af et ambitiøst ungt TEAM i en ”gammel” virksomhed, der sjældent har ledige stillinger, og hvor der er mulighed for udvikling såvel som ansvar.

Vil du have en hverdag med plads til fleksibilitet, udvikling og ansvar, og ikke mindst gode kollegaer, humor og socialt samvær?

Så har du nu mulighed for at blive en del af Undal Autoservice, der er kendt i branchen for at være på forkant med udviklingen og området.

Da vi i øjeblikket har travlt, er vi på udkig efter en ny mekaniker eller tekniker til vores team, der sætter en ære i ærlighed, høj kvalitet og fremragende kundepleje.

Vores kunder giver os topkarakterer, og væggen i receptionen er fuld af anerkendelser fra branchen, og det forpligter!

Så er du kvalitetsbevidst, fagligt dygtig og villig til at gøre en ekstra indsats for at give kunden den bedste oplevelse, så læs videre.

Hvem er vi?

Undal Autoservice er en ”gammel” velrenommeret virksomhed med snart 50 års erfaring inden for en lang række bilmærker og et bredt branchekendskab. Tillid, troværdighed og udvikling er de værdier værkstedet er bygget op på igennem de sidste mange år og derfor er vi en stor del af det lokale samfund.

Vi gør en stor dyd ud af at støtte lokalt i Frederiksværk, at uddanne lærlinge og at lave arrangementer for kunder såvel som medarbejdere.

Vi prioriterer altid at være et skridt foran, uanset om det drejer sig om efteruddannelse, værktøjer, testere, viden m.m. og vi gør en dyd ud af at foretage de nødvendige investeringer i vores topmoderne værksted og i vores medarbejdere.

Hos Undal Autoservice bliver du en del af et autoværksted, der vægter din personlighed frem for dit CV.
Du kommer til at arbejde sammen med superdygtige, erfarne og dedikerede kollegaer og sammen deltager vi i messer, kurser og sociale begivenheder.

Vi er et lille sammensluttet team på 7 personer, fordelt på værkfører, mekanikere/teknikere, lærling og kontorfolk. Vi løfter altid i flok, og da vi er et lille team, er der aldrig langt fra beslutning til handling. Du kan se mere om os og vores hverdag på vores Facebookside.

Er du nysgerrig på hvem dine fremtidige kolleger bliver? Så kig her.

Vi tilbyder

 • Efteruddannelse og personlig udvikling
 • God løn efter kvalifikationer
 • Mulighed for større ansvar i firmaet
 • Fleksibilitet og frihed under ansvar
 • Fordelagtige medarbejderordninger
 • Overenskomst
 • Godt arbejdsmiljø
 • Struktureret hverdag
 • Og selvfølgelig – et moderne værksted med alt i værktøj, testere mv.

Vi forventer

 • Du er uddannet automekaniker/tekniker
 • Du har gerne nogle års erfaring inden for branchen
 • Du har kørekort til personbil
 • Du er mødestabil, loyal og ærekær omkring dit arbejde
 • Du er løsningsorienteret og målrettet med dine opgaver
 • Du er god til at indgå i et team omkring fejlsøgning og vidensdeling

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Anders Boas Larsen på tlf. 23 44 39 58.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige person for som sagt vægter vi personlighed højere end et flot CV.

Send din ansøgning og CV på anders@undal.dk, eller kig forbi værkstedet og mærk stemningen. Alle ansøgninger, spørgsmål og henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Undal Autoservice promobil
Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?