UNDAL PIT-STOP
Tjek og reparation af din bil uden tidsbestilling


Undal Pit-Stop

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

OPLEVER DU MINDRE SKAVANKER MED DIN BIL?

FÅ TJEKKET DIN BIL HELT UDEN TIDSBESTILLING

UNDAL PIT-STOP FOR DIN FLEKSIBILITET

Nogen gange kan selv de mindste ting føles som store problemer. Hos Undal Pit-Stop løser vi også de mindre problemer og fejl, så du er hurtigt videre. Undal Pit-Stop inkluderer hjælp med blandt andet følgende punkter:

 • LAPNINGER

  En punktering kan opstå når som helst, og det kan være en stressende situation at stå i. Vi hjælper dig med en professionel lapning, så du er hurtig videre igen.

 • PÆRESKIFT

  Er din pære gået? Vi tilbyder pæreskiftservice til forlygter, baglygter, blinklys og andre belysningskomponenter, så du kan køre sikkert videre. 

 • MISLYDE

  Hvis din bil laver mærkelige lyde eller opfører sig anderledes end normalt, kan det være tegn på et potentielt problem. Vores teknikere er dygtige til at identificere og diagnosticere forskellige bilproblemer for at forhindre, at små problemer udvikler sig til større skader.

 • PRØVEKØRSLER

  Er din bil begyndt at opføre sig anderledes end normalt? Kom forbi og lad vores professionelle team tage en prøvekørsel og identificere problemet.

 • TEST / KONTROLLAMPER

  Blinker instrumentbrættet med kontrollamper? Vores teknikere udfører omfattende kontrol og udredning af fejlkoder på ingen tid.

 • KONTROL SAMT PÅFYLDNING AF VÆSKE

  Hvornår har du sidst tjekket dine væsker? Kom forbi til en kontrol af olie, kølervæske, bremsevæske mm. og få fyldt op hvis der er behov for det.

 • DÆKTRYK / DÆKMØNSTER

  Det er vigtigt med et korrekt dæktryk og dækmønster. Det har effekt på din sikkerhed, brændstofforbrug, dækkenes levetid og komfort. Kom forbi vores værksted, og få tjekket dit dæktryk og dækmønster, hvis du er i tvivl om dine dæks tilstand.

ÅBNINGSTID I PITTEN

7:30 – 15:30

FÅ EN HURTIG MEN GRUNDIG GENNEMGANG

Undal Pit-Stop er altså lavet præcis til dig, der oplever små (men for nogle personer store) udfordringer med bilen. Vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at være bilejer, og derfor indfører vi denne fleksible service, så du undgår, at små problemer med bilen bliver til store udfordringer, der kræver omfattende reparationer.

ÅBNINGSTID I PITTEN

7:30 – 15:30

Undal Pit-Stop er både for brændstofbiler og samt for el- og hybridbiler

VI ER NEMLIG OGSÅ EKSPERTER I ELMOTORER

Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?