AUTORUDER
REPARATION AF AUTORUDER & STENSLAG


REPARATION AF AUTORUDER & STENSLAG

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

Reparation af autouder & stenslag

UDSKIFTNING AF AUTORUDER

Autoruder, autoglas og stenslag går desværre ofte hånd i hånd. Stenslag i ruder kan, udover at genere ved kørsel, løbe og dermed beskadige ruden i en sådan grad, at hele ruden skal skiftes.

Derfor er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, når uheldet er ude, så du ikke ender med at betale dyrt for noget småt. Hvis stenslag er under en centimeter kan det nemlig repareres, men det kræver at stenslaget bliver dækket til med det samme, så der ikke trænger snavs ind. Et typisk stenslag kan laves for ca. 350 kr. Faktisk har mange mennesker stenslagsreparation med i deres forsikring, så det kan blive lavet kvit og frit​.

Mange forsikringer inkluderer også, at du kan få skiftet en hel rude til reduceret selvrisiko. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, inden du kontakter din forsikring. Så kan vi rådgive dig helt fra start.

Er du i tvivl, så kig forbi og få en vurdering af, om ruden kan repareres eller om det er nødvendigt at skifte den.

Er du forhindret i at komme hurtigt til en fagmand, kan du mindske risikoen for at støv og snavs i stenslaget ved anvende et stenslagsmærkat.

Når din bilrude står for en udskiftning, er det ikke ligegyldigt hvilken rude du vælger. Den skal selvfølgelig passe til dit bilmærke og være af en god kvalitet, men en rude er ikke længere blot et stykke glas. I dag er der flere finesser indbygget i ruderne som eksempelvis solafskærmning og elektronik, og der vil komme flere til i fremtiden.

Undal Autoservice benytter kun ruder af fabrikskvalitet.

FÅ EN PRIS PÅ RUDESKIFT HÈR

Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service

Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?