Undal Autoservice
Service og reparation af hybrid- og elbil


Service og reparation af hybrid- og elbil

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

AT SENDE SIN ELBIL TIL MEKANIKEREN ER EN TILLIDSSAG

Serviceeftersyn på hybridbiler og elbiler

MEDLEM AF DET GRØNNE E

Hos Undal Autoservice er vi uddannede til at tage os af alle slags elbiler, og vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en god oplevelse. Det omfatter naturligvis også elbil service.

  • Vi har specialuddannede teknikere på værkstedet og er selvfølgelig også medlem af Det grønne e, der betyder at værkstedet er gearet til at tage sig af el-og hybridbiler.
  • Vi har naturligvis altid det nyeste og bedste udstyr, så vi er fuldt ud i stand til at tage os godt af din elbil og sørger for, at du bevarer din garanti.
  • Vi bruger kun godkendte reservedele og følger fabrikanternes forskrifter.
  • Vi dokumenterer alt, stempler dit servicehæfte og sørger for, at du får en overskuelig og udspecificeret faktura, så du kan bevise, at du har overholdt dine serviceeftersyn.

SERVICE PÅ ELBILER OG HYBRIDBILER

Elbiler stiller nogle lidt andre krav til service end både hybridbiler og de traditionelle biler. Her kan du se, hvad du skal huske at være opmærksom på, når du anskaffer dig en elbil. Ikke mindst i forbindelse med service. Elbiler kommer med færre mekaniske dele end de konventionelle.

Det betyder, at der er færre dele, der skal serviceres og vedligeholdes løbende, men det betyder også, at de dele elbilen består af, er koblet sammen, så slitage eller fejl et sted, kan give problemer et andet sted i det elektroniske kredsløb.

Service på elbiler er billigere end på benzin-og diesel biler, og det er nødvendigt at overholde de serviceintervaller, som bilens servicebog angiver. Manglende service kan nemlig resultere i alt fra, at bilen ikke længere har den samme rækkevidde til at den i værste fald pludselig ikke længere er sikker at køre i.

HVOR OFTE SKAL ELBILER TIL SERVICE?

Elbiler skal typisk have et serviceeftersyn mindst én gang om året. Hvor ofte og hvornår elbilen skal til service afhænger af dels bilens mærke og model, men også af, hvor langt de har kørt.
I servicebogen finder du intervallerne for din bils service, og her vil du kunne se, om din bil skal forbi et værksted efter 15.000 km eller 30.000 km, som er normen for de fleste elbiler.
Har du spørgsmål omkring din elbil eller service af den, er du velkommen til at komme forbi til en kop kaffe eller at ringe til os.

HVAD KOSTER SERVICE PÅ EN ELBIL?

Hos Undal Autoservice starter prisen på 1295 kr. for service på en elbil. Prisen for serviceeftersyn på din elbil afhænger af, hvilken bil du har. Kontakt os, og få en aftale om serviceeftersyn af din elbil.

Fra 1295 kr. pr. service.

SE VIDEOEN HERUNDER, HVOR CASPER SERVICERER EN TESLA

Skal vi også tage os kærligt af din elbil?

Nera Cerovina
Nera Cerovina
2023-02-20
Super god og hurtig service i top kvalitet og til en god pris 👍🏼
Peter Rasmussen
Peter Rasmussen
2023-01-22
super service og fair pris
Anders Johansen
Anders Johansen
2023-01-13
Fik utrolig god, hurtig og effektiv service hos Undal.
Martin Jordt Petersen
Martin Jordt Petersen
2022-12-29
Føler min bil er i gode hænder her.
Morten Kristiansen
Morten Kristiansen
2022-12-29
Super god service - de læst opgaven godt og til en mindre pris end der var aftalt. De forklarede også hvad prisforskellen lå i. Pga jeg ikke selv kunne hente bilen blev den bragt til min adresse.
Lene Nielsen
Lene Nielsen
2022-12-19
Super Super service 👍👏😀 Anders, Thomas og alle andre hos Undal Autoservice er dygtige, smilende og kompetente. Har brugt Undal Autoservice i over 20 år og har kun godt at sige om dem.
Bettina Aabank
Bettina Aabank
2022-12-19
Altid fantastisk service og meget lidt ventetid
Annette Friis
Annette Friis
2022-12-13
Det er nemt og tillidsfuldt at have bilen på værkstd hos jer, og der er altid klarhed over hvilken pris regningen lander på.
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lørdag – Søndag

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:30 – 15:30

Fredag

07:00 – 14:30

Lørdag – Søndag

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?