Undal Autoservice
Service og reparation af hybrid- og elbil


Service og reparation af hybrid- og elbil

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

AT SENDE SIN ELBIL TIL MEKANIKEREN ER EN TILLIDSSAG

Serviceeftersyn på hybridbiler og elbiler

MEDLEM AF DET GRØNNE E

Hos Undal Autoservice er vi uddannede til at tage os af alle slags elbiler, og vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en god oplevelse. Det omfatter naturligvis også elbil service.

  • Vi har specialuddannede teknikere på værkstedet og er selvfølgelig også medlem af Det grønne e, der betyder at værkstedet er gearet til at tage sig af el-og hybridbiler.
  • Vi har naturligvis altid det nyeste og bedste udstyr, så vi er fuldt ud i stand til at tage os godt af din elbil og sørger for, at du bevarer din garanti.
  • Vi bruger kun godkendte reservedele og følger fabrikanternes forskrifter.
  • Vi dokumenterer alt, stempler dit servicehæfte og sørger for, at du får en overskuelig og udspecificeret faktura, så du kan bevise, at du har overholdt dine serviceeftersyn.

SERVICE PÅ ELBILER OG HYBRIDBILER

Elbiler stiller nogle lidt andre krav til service end både hybridbiler og de traditionelle biler. Her kan du se, hvad du skal huske at være opmærksom på, når du anskaffer dig en elbil. Ikke mindst i forbindelse med service. Elbiler kommer med færre mekaniske dele end de konventionelle.

Det betyder, at der er færre dele, der skal serviceres og vedligeholdes løbende, men det betyder også, at de dele elbilen består af, er koblet sammen, så slitage eller fejl et sted, kan give problemer et andet sted i det elektroniske kredsløb.

Service på elbiler er billigere end på benzin-og diesel biler, og det er nødvendigt at overholde de serviceintervaller, som bilens servicebog angiver. Manglende service kan nemlig resultere i alt fra, at bilen ikke længere har den samme rækkevidde til at den i værste fald pludselig ikke længere er sikker at køre i.

HVOR OFTE SKAL ELBILER TIL SERVICE?

Elbiler skal typisk have et serviceeftersyn mindst én gang om året. Hvor ofte og hvornår elbilen skal til service afhænger af dels bilens mærke og model, men også af, hvor langt de har kørt.
I servicebogen finder du intervallerne for din bils service, og her vil du kunne se, om din bil skal forbi et værksted efter 15.000 km eller 30.000 km, som er normen for de fleste elbiler.
Har du spørgsmål omkring din elbil eller service af den, er du velkommen til at komme forbi til en kop kaffe eller at ringe til os.

HVAD KOSTER SERVICE PÅ EN ELBIL?

Hos Undal Autoservice starter prisen på 1295 kr. for service på en elbil. Prisen for serviceeftersyn på din elbil afhænger af, hvilken bil du har. Kontakt os, og få en aftale om serviceeftersyn af din elbil.

Fra 1295 kr. pr. service.

SE VIDEOEN HERUNDER, HVOR CASPER SERVICERER EN TESLA

Skal vi også tage os kærligt af din elbil?

Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?