Serviceeftersyn

Løbende vedligehold betaler sig altid i længden

Serviceeftersyn

Alle biler har løbende behov for vedligeholdelse, hvis de fortsat skal kunne fungere optimalt. Hvis du regelmæssigt sørger for at sende din bil til serviceeftersyn, kan vi på sigt spare dig for en masse penge. Ved et serviceeftersyn sikrer du dig, at undgå større regninger, uheld eller farlige situationer i trafikken. Hos Undal Autoservice har vi mere end 40 års erfaring, og du kan derfor trygt overlade din bil til os.

Serviceeftersyn i høj kvalitet

Hos Undal Autoservice er vores overbevisning at service og kvalitet går hånd i hånd. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidigt sørger vi for, at du får service udover det sædvanlige. Ved et serviceeftersyn hos os er du sikret en grundig gennemgang af din bil, så den er 100% klar til de danske veje. Vi følger altid producenternes anvisninger og anvender OE reservedele, hvilket sikrer dig at garantien opretholdes, såvel som at fabriksgarantien opretholdes, hvis den stadig gælder.

God pris på serviceeftersyn

Hos Undal Autoservice har vi den overbevisning, at kvalitet og service til en god pris skal være en realitet. Det skal ikke koste en formue at få sin bil til serviceeftersyn, og hos os er du sikker på, at kvaliteten er i absolut top. Vi tilbyder derfor følgende muligheder for serviceeftersyn:

 • Grundigt basis serviceeftersyn
 • Basis serviceaftale
 • Plus serviceaftale

Ved at tegne en af ovenstående serviceaftaler undgår du store uforudsete omkostninger. Hvis du har en ny bil, anbefaler vi, at du vælger plus-aftalen. På den måde bibeholder du fabriksgarantien. Ved plus-aftalen får du alt det som indgår i basis-aftalen samt vigtige ekstra services, hvor du får det optimale ud af dine serviceeftersyn.

Ring til os i dag

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så du kan få et tilbud på en serviceaftale, som vi skræddersyr til din bil. Vi kan kontaktes på telefon 47 72 24 44 eller email info@undal.dk.

bunden af bil til service

Lav en serviceaftale og slip for uforudsete udgifter.

Du kan tilpasse serviceaftalen så den passer perfekt til dig og din bil.

Ring til os eller kom forbi til en gratis kop kaffe I vores kundelounge

Åbningstider

Indskrivning & Telefon

 • Mandag - Torsdag
  07:00 - 17:00
 • Fredag
  07:00 - 16:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Værksted

 • Mandag - Torsdag
  07:30 - 15:30
 • Fredag
  07:30 - 14:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Hvad siger kunderne

4,8 ud af 5

153 bedømmelser

Karin

5 stjerner

“Kan varmt anbefales , det er bare den bedste service. Jeg kan ikke ønske mig den bedre. Har været kunde hos Undal i 10 år.”

Ole

5 stjerner

“Har været kunde siden Undal Autoservice startede, har aldrig haft noget negativt at sige om værkstedet, tvært om altid god service.”

Matilde

5 stjerner

Top professionelle, grundige og samtidig hurtig og super service. Jeg kan på det varmeste anbefale Undal autoservice!”

Lars

5 stjerner

“Rigtig godt værksted. Service i top og venlige folk, der på tiende år holder vores bil kørende.”