AUTOPARTNER

Autopartner

Autopartner med højt gennemsnit

Undal Autoservice i Frederiksværk har siden 2010 været medlem af den landsdækkende kæde AutoPartner. Der er pt. 240 medlemmer på landsplan.

Desuden er vi blevet kåret til “Månedens AutoPartner” 5 gange i alt.

Det er vi stolte af, for så kan vi garantere dig som kunde, at du altid er sikret en høj kvalitet og de bedste vilkår, når du vælger os som dit autoværksted.

Din garanti for godt håndværk

Medlemskabet af AutoPartner giver også vores kunder garanti for et højt uddannelsesniveau hos vores personale, da det er et krav, at samtlige værksteder følger et efteruddannelsesprogram, der sikrer, at de er i stand til at reparere de nyeste biler på markedet.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at man som bilejer føler sig tryg ved at aflevere bilen på værkstedet og samtidig vide, at alt er i bedste kvalitet, når man tager derfra igen.

Med vores medlemskab af AutoPartner er du garanteret kvalitet. Vi er dit lokale autoværksted i Frederiksværk, Nordsjælland & Halsnæs med fokus på din interesse.

Undal Autoservice Frontdisk
Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service

Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?