SERVICEEFTERSYN
UNDER FABRIKSGARANTIEN


SERVICE UNDER FABRIKSGARANTIEN

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

Service af din bil i garantiperioden

Det er en gammel og sejlivet myte, at frie værksteder ikke må servicere biler under fabriksgarantien. Intet er mere forkert! Loven har siden 2003 sikret alle bilejere frit værkstedsvalg. Det betyder at f. eks Undal Autoservice er fuldt berettiget til at udføre serviceeftersyn og derved opretholde fabriksgarantien.

Kravet er blot, at bilen serviceres efter bilfabrikkernes forskrifter og der anvendes reservedele af original kvalitet. At overholde disse krav er ganske simpelt fordi vi har adgang til bilproducenternes tjeklister til samtlige bilmodeller og vi gennemgår bilen på samme vis som et mærkeværksted.

Der er dog nogle ting du selv skal være opmærksom på. Det er vigtigt at du kommer til service rettidigt – måske er der 1 år eller 20.000 km. imellem service. Det er meget vigtigt at du overholder disse grænser da du ellers kan risikere at miste din garanti eller reklamationsret.

Du er altid velkommen til at udfylde formularen og få en pris på dit garantiservice.

RUSTGARANTI

De fleste nye biler i Danmark er sikret af forskellige rust-og lakgarantier i længere perioder. Det er naturligvis vigtigt at du også her overholder tidsintervallet for kontrol.

Undal Autoservice anbefaler altid at du hurtigst muligt får undervognsbehandlet din nye bil.

INDHENT ET TILBUD PÅ SERVICE EFTER DIN BILFABRIKANTS GARANTI

Udfyld formularen herunder, og giv os relevante oplysninger om din bil. Så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

FÅ DIN DIGITALE SERVICEBOG PÅ TELEFONEN

Hos Undal Autoservice har vi valgt at bruge Digital-Servicebook til at registre alle service vi udfører. Derved er alle data omkring service altid sikret digitalt nemt og enkelt.

Herudover kan du nu også få din bils digitale servicebog i e-Boks Plus.
Se mere her.

Med app’en fra digital-servicebook.com, kan du se informationer om din bil.
Hent app’en Digital-Servicebook her:

Læs mere om Digital-Servicebook her.

Få din bils digitale servicebog i E-Boks

SE VIDEOEN HERUNDER, HVOR LASSE UDFØRER ET SERVICEEFTERSYN

Skal vi også tage os kærligt af din bil?

Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?