NOKIAN AUTHORIZED DEALER
Køb dine Nokian-dæk her


NOKIAN AUTHORIZED DEALER

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

AUTORISERET NOKIAN FORHANDLER

Siden 1898 har Nokian lavet dæk i den højeste kvalitet. Det er man nødt til, når man er placeret i et land som Finland. Kun få kan prale af at have over 100 års erfaring og knowhow i at lave kvalitetsdæk, og derfor har vi siden 2014 været autoriseret Nokian forhandler.
Det betyder, at vi er godkendt af Nokian og kan stille garantier som værksteder der ikke er autoriserede forhandler af Nokian ikke kan.
Ved at benytte en autoriseret Nokian forhandler sikrer du, at får:

  • Nokians tilfredshedsgaranti, der betyder, at, du kan bytte dine dæk til et andet sæt uden beregning, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dem dæk
  • Aramid-garanti på SUV dæk, der betyder, at du får et nyt, tilsvarende dæk gratis, hvis der sker hændelige skader på sidevæggene på de ekstremt robuste dæk, der indeholder Aramid-tråde, som også bruges i skudsikre veste og dermed ekstra modstandsdygtigt over for revner og slitage
  • Konkurrencedygtige priser

Når vi er særligt begejstret for deres dæk, skyldes det bl.a. at Nokian er opfinder af vinterdækket (i 1934), og at de faktisk er den producent med allerstørst erfaring inden for produktion og test af dæk.

  • De har produceret dæk i over 120 år!
  • De er indehavere af White Hell, der er verdens mest avancerede dæktest bane
  • De stiller garantier ud over det sædvanlige

​​​Her finder du et stort udvalg, samt de bedste priser på både sommer – og vinterdæk samt helårsdæk.
Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om dæk og priser.

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på telefon 47 72 24 44.

Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?