PRISER PÅ DÆK OG FÆLGE
Find dine nye sommer- eller vinterdæk hér


PRISER PÅ DÆK OG FÆLGE

VORES KUNDER GIVER OS 5 STJERNER

BRUG FOR NYE SOMMERDÆK ELLER VINTERDÆK?

KØB DÆK OG FÆLGE HOS UNDAL AUTOSERVICE

VI FINDER DÆKKENE DER PASSER DIN BIL

Køb dæk og fælge hos Undal Autoservice, og få en god pris, uanset om du har brug for sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Du kan altid indhente et gratis tilbud på nye dæk ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Ved du allerede, hvilke dæk du skal bruge? Så skaffer vi dem gerne til dig.

Ved du ikke, hvilke dæk du skal bruge? Så hjælper vi dig gerne med at finde frem til de dæk, som passer til din bil og dit behov.

Du kan med fordel tage et kig på vores lille dækguide længere nede på denne side, og læse mere om hjulskift ved at klikke på knappen herunder.

DE BEDSTE PRISER OG MONTERING ER ALTID INKLUSIV

Når du køber dæk og fælge hos os, sørger vi for, at du får en god pris, der kan konkurrere med priser på dæk, som du kan finde online.
Det kan vi gøre, fordi vi har forhandlet os frem til nogle gode prisaftaler på alle de kendte mærker, og det mener vi skal komme DIG til gode.
Når du køber nye dæk hos Undal Autoservice, er prisen ALTID inklusiv montering.

Vi har i årevis været autoriseret forhandler af Nokian dæk, hvilket betyder, at vi kan tilbyde de finske kvalitetsdæk til meget konkurrencedygtige priser samt stille Nokians Aramid-garanti på SUV dæk og tilfredshedsgaranti.

Og man behøver vist ikke at have oplevet en finsk vinter for at vide, at de finske vejr- og vej-forhold stiller massive krav til dæk og derfor kunne vi heller ikke drømme om at bruge andre dæk på vores egne biler. Når det så, er sagt kan du naturligvis få præcis de dæk, som du har præference for hos os.

Barum har produceret dæk siden 1948, og selveste Continental står bag.

Barums dæk er designet med et avanceret mønster, der giver enestående vejgreb. Uanset vejforholdene vil du have kontrol over din bil.

Sikkerhed er vores prioritet. Barum dæk giver kortere bremselængde på glatte overflader, hvilket reducerer risikoen for ulykker og skader. Den unikke gummiblanding sikrer, at dækket forbliver fleksibelt selv ved lave temperaturer. Dette betyder pålidelig trækkraft og stabilitet, når du har mest brug for det.

Barum har et ry for holdbare og pålidelige dæk.

INDHENT ET GRATIS TILBUD PÅ NYE DÆK

Udfyld kontaktformularen herunder – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på dine nye dæk.

VIL DU GØRE HJULSKIFT OG OPBEVARING LET?

LAD OS SKIFTE DIN DÆK OG OPBEVARE DEM FRA KUN 595,- PR. SÆSON

Leif Jørgensen
Leif Jørgensen
2024-03-27
Rimelige priser og SUPER kvalitet :-)
Finn Gattmann
Finn Gattmann
2024-03-27
Meget hurtige og effektive. Yderst behagelig ekspedition. Meget tilfreds.
Stefan Brandt
Stefan Brandt
2024-03-13
Professionel service med et personligt præg! Vi har fået serviceret vores biler hos Undal Autoservice i de seneste år. Vi har altid været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået og den kvalitet værkstedet står for. For nylig fik vi udført en større reparation, og vi fik igen rigtig god rådgivning i en halværgelig situation. De tog sig tid til at forklare os forskellige mulighederne og gav os ærlig og pålidelig vejledning. Undal Autoservice sætter en ære i at levere professionel service med et personligt præg. Vi kan varmt anbefale Undal Autoservice til alle, der søger et pålideligt og kompetent værksted.
Kenn Kaas Nielsen
Kenn Kaas Nielsen
2024-02-20
Super service og altid meget venlige og hjælpsomme medarbejder. Meget høj faglighed og altid stor fleksibilitet ved pludselig opstået problemer.
Niels-Jørgen Diemer
Niels-Jørgen Diemer
2024-01-24
Som altid, bare supergodt 😊
df an01
df an01
2023-12-20
Undal Autoservice is trustworthy, in all aspects - no less, and literally. Throughout the years we have been customers, we have had no complaints Consumerwise ... they have our respect; always flexible, swift, honest, forthcoming, delivers quality, are serviceminded and on top of that ... a reasonable invoice.
henrik ellyton
henrik ellyton
2023-12-19
Høj service
Net Promoter ® Score (NPS)

ÅBNINGSTIDER

INDSKRIVNING & TELEFON

Mandag – Torsdag

07:00 – 17:00

Fredag

07:00 – 16:00

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

VÆRKSTED

Mandag – Torsdag

07:00 – 16:00

Fredag

07:00 – 14:30

Lør – Søn – Helligdage

LUKKET

SKAL VI BOOKE EN TID TIL DIN BIL?