Autoværksted Frederiksværk

Vi vil være dit foretrukne lokale autoværksted

Autoværksted Frederiksværk

Hos Undal Autoservice går kvalitet og service hånd i hånd. Vi ved at det er en tillidssag at sende sin bil til mekanikeren, og med mere end 40 års erfaring i branchen, kan du trygt overlade din bil til os.
Vores autoværksted i Frederiksværk er kvalitetskontrolleret, hvilket vil sige, at vi hvert år bliver kvalitetskontrolleret CAC Certificering og Teknologisk Institut. På den måde er du altid sikret, at din bil får den bedste behandling med det bedste udstyr og værktøj.

Autoværksted i Frederiksværk til en god pris

Samtidigt er det vores overbevisning, at kvalitet og service ikke skal at koste en formue. Så står du og skal bruge et autoværksted i Frederiksværk, så vælg et autoværksted, som går op i kvalitet og service til en god pris. Vi finder altid den bedste pris til dig, og sørger samtidigt for, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet. På den måde sikrer vi, at du får et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med.

Et autoværksted som håndterer mange opgaver

Hos vores autoværksted i Frederiksværk yder vi en lang række ydelser, og kan håndtere mange forskellige opgaver. Vi laver eksempelvis følgende:

 • Syn / Omsyn
 • Dæk og Fælge
 • Serviceeftersyn af bilen
 • Motor og elektronik i bilen
 • Aircondition
 • Diverse reparationer

Skal din bil gennem et større service, som tager længere tid, tilbyder vi dig en lånebil, så du fortsat kan få hverdagen til at fungere. Hos vores autoværksted i Frederiksværk er det muligt, at leje en lånebil til en billig pris. Udover ovenstående har vi udvidet vores dækhotel, så det er muligt for dig, at sende dine sommerdæk i vinterhi og dine vinterdæk på sommerferie. Ved at benytte vores dækhotel, slipper du for at bruge plads på opbevaring af dæk hjemme hos dig selv.

Kontakt autoværksted i Frederiksværk

Tøv ikke, kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din bil. Vi kan kontaktes på telefon 47 72 24 44 eller email info@undal.dk.

Mekanikere undersøger bil med computer

Lav en serviceaftale og slip for uforudsete udgifter.

Du kan tilpasse serviceaftalen så den passer perfekt til dig og din bil.

Ring til os eller kom forbi til en gratis kop kaffe I vores kundelounge

Åbningstider

Indskrivning & Telefon

 • Mandag - Torsdag
  07:00 - 17:00
 • Fredag
  07:00 - 16:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Værksted

 • Mandag - Torsdag
  07:30 - 15:30
 • Fredag
  07:30 - 14:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Hvad siger kunderne

4,8 ud af 5

153 bedømmelser

Karin

5 stjerner

“Kan varmt anbefales , det er bare den bedste service. Jeg kan ikke ønske mig den bedre. Har været kunde hos Undal i 10 år.”

Ole

5 stjerner

“Har været kunde siden Undal Autoservice startede, har aldrig haft noget negativt at sige om værkstedet, tvært om altid god service.”

Matilde

5 stjerner

Top professionelle, grundige og samtidig hurtig og super service. Jeg kan på det varmeste anbefale Undal autoservice!”

Lars

5 stjerner

“Rigtig godt værksted. Service i top og venlige folk, der på tiende år holder vores bil kørende.”