Mekaniker Frederiksværk

Kvalitet og service til en god pris

Mekaniker Frederiksvæk

Står du og skal bruge en professionel og serviceminded mekaniker i Frederiksværk? Så er Undal Autoservice det rigtige valg. Vi er eksperter inden for branchen, og har over 40 års erfaring med en række forskellige bilmærker. Hos os går kvalitet og service hånd i hånd, og kunden er altid i fokus. Lad en professionel mekaniker ordne din bil, så du får et tilfredsstillende og holdbart resultat. Vi har en kundelounge, hvor du kan nyde gratis kaffe samt læse diverse aviser og magasiner, så tiden flyver afsted, mens vi gør din bil klar.

Kvalitet til en god pris

Hos Undal Autoservice tror vi på kvalitet, service og effektivitet til en god pris. Det skal ikke koste en formue at få lavet sin bil. Derfor finder vi den bedste løsning til din bil, til en pris som giver mening. Du bliver altid mødt af et smil og en dialog, hvor vi lytter til dig og dine forventninger. På den måde ved du, at vi ikke laver noget, som ikke er aftalt, og dermed slipper du for uforudsete omkostninger. Vi tilbyder derudover, i samarbejde med AutoPartner, op til 12 måneders rentefri finansiering. Det vil sige, at hvis din bil lige pludselig bryder sammen, og du økonomisk ikke har mulighed for at få den lavet, så har vi løsningen.

Professionel mekaniker i Frederiksværk

Søger du en veluddannet og professionel mekaniker i Frederiksværk? Hos Undal Autoservice sørger hele tiden for at holde os opdateret på branchen, så vi kan levere den højeste kvalitet. Dette betyder også, at alle vores mekanikere følger et efteruddannelsesprogram, så de er i stand til at reparere de nyeste biler på markedet.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du mangler en professionel og serviceminded mekaniker i Frederiksværk. Vi kan kontaktes på telefon 47 72 24 44 eller email info@undal.dk.

Dækservice på bil

Lav en serviceaftale og slip for uforudsete udgifter.

Du kan tilpasse serviceaftalen så den passer perfekt til dig og din bil.

Ring til os eller kom forbi til en gratis kop kaffe I vores kundelounge

Åbningstider

Indskrivning & Telefon

 • Mandag - Torsdag
  07:00 - 17:00
 • Fredag
  07:00 - 16:00
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Værksted

 • Mandag - Torsdag
  07:30 - 15:30
 • Fredag
  07:30 - 14:30
 • Lørdag - Søndag
  Lukket

Hvad siger kunderne

4,8 ud af 5

153 bedømmelser

Karin

5 stjerner

“Kan varmt anbefales , det er bare den bedste service. Jeg kan ikke ønske mig den bedre. Har været kunde hos Undal i 10 år.”

Ole

5 stjerner

“Har været kunde siden Undal Autoservice startede, har aldrig haft noget negativt at sige om værkstedet, tvært om altid god service.”

Matilde

5 stjerner

Top professionelle, grundige og samtidig hurtig og super service. Jeg kan på det varmeste anbefale Undal autoservice!”

Lars

5 stjerner

“Rigtig godt værksted. Service i top og venlige folk, der på tiende år holder vores bil kørende.”